Have a break, have a tuk-tuk

 2010.09.26. 12:45

Ma átköltöztem egy korrekt kis helyre. Nem az a hely, amit már jóval korábban kinéztem, mert időközben arra jöttem rá, hogy túl messze van a központtól, mégha a sulihoz közel is van. Ez a hely jó helyen van, csendes, szép kertes és a tulajdonos család is rendes. $100/hó, viszont benne van az áram és ivóvíz is, ami jelentős spórolás, ha belegondolunk, hogy naponta $1 biztosan elmegy palackos vízre. 2 irányba is van ablaka, ami a kereszthuzathoz kell. A korábbi szállásomon még meg is penészedett pár póló, ítt remélhetőleg nem fog. Több ismerős önkéntes is itt lakik, van egy jó kis kerti konyha helység, szóval lesz társaság és közös esti program akkor is, ha épp nem egy étteremben töltjük el. Ma közös főzést tervezünk.
A bőröndöm átjuttatásához viszont tuk-tukot kellett fogadnom. $2-ért vállalta egy ismerős tuktukosa. Jobb lett volna 1-ért, de időre hozott, vitt, hát megkapta.
Nemrég megjött Ádám Magyarországról, aki szintén a suliban fog tanítani. Holnap már el is kezdik a munkát, a helyi tanárokat fogják kiképezni a zöld program tanítására. Első körben valószínűleg csak ismerkedés lesz. Sajnos az 1. alkalmon nem is tudok részt venni, mert a csajokkal megyek az Apsarába (Angkor műemlékvédelmi hivatal) egy találkozóra, hogy egy antropológia projekthez anyagokat kapjunk meg és esetleg bekapcsolódjunk meglévő kutatásokba.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagcsavar.blog.hu/api/trackback/id/tr792324168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suhodminyák · http://suhodminyak.blog.hu 2010.09.26. 18:54:53

Tényleg, te hordasz bukót a biciklizéshez? ;-)

Boca 2010.09.27. 07:23:29

Nem, mert nem találtam megfelelőt a boltban. Csak azzal nyugtathatom magam h az otthonihoz képest lassabban megyek, meg a közlekedési társaim is.
süti beállítások módosítása