Direkt Marketing

 2010.08.30. 21:02

Tegnap este egy jó kis sörözés után már éjfél után indultam haza a legnépszerűbb kocsmáknak és mulatóknak helyt adó Old Market területről. Innen mindössze 200m-t kellett hazáig megtennem szalonspicces állapotban. A kocsmák jelentős része bezárt 10 felé, talán a délutáni nagy esők miatt otthon maradó vendégek híján és a tuktukosok sem nyaggatnak.

Helyettük egyből rám csimpaszkodik 2 gyerek, karon fognak, hogy vegyek nekik kaját. Mondom nekik, hogy sajnos nem fogok kaját venni nekik abból a drága boltból, de nagyon aranyosak. A hosszabb kifejtésre nem térek ki, hogy a piacon olcsóbban beszerezhetnénk és ha egyszer arra járok, térjünk vissza a kérdésre, de persze ez is csak terelés lenne, mert mit keres ott egy gyerek éjfélkor? Egy tömb után leszakadnak, de rögtön jön a váltás, 2 kurva akaszkodik rám, az előzőhöz kísértetiesen hasonló módon. Ők nem kaját akarnak, inkább adnának ezt-azt. A jobb karomba csimpaszkodó egész jó angolsággal kifejti, mennyire szeretne leszopni, ezt ő jól tudja és szereti is csinálni. A másik valszeg nem erős angolból, metakommunikál, egyfolytában a kezemet dörgöli a testéhez. Meglep a hirtelen akció, de azért viccesen veszem le a szitut 3 sör után. Röhögve mondom, hogy sajnos, lányok, ma nem lesz akció, de ők ellentmondást nem tűrően kérdezik, hol lakom. Ezt nem akarom elmondani, de vészesen közeledek a szállásomhoz, kiváncsi vagyok, mi fog történni. Mikor odaérünk, egy pillanat alatt elengednek, ez valami gentlewomen's agreement lehet, hogy ha addig nem kaptak kedvező választ, akkor magánterületre már nem lépnek. Útközben 2 posztoló rendőr mellett is elhaladunk, de az ő arcukat nem látom, mert egy-egy fa árnyékában húzzák meg magukat.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagcsavar.blog.hu/api/trackback/id/tr202259936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása