Rendhagyó köszöntés

 2010.09.15. 23:22

Este összeverődtünk a Peace Cafe-ban, arra számítva, hogy néhány sör elfogyasztása után a karaoke franchise rendszer szabályait követve vetkőzünk ki emberi méltóságunkból. Ehelyett felvonultunk az emeletre, körbeálltunk és egy középkorú svájci énektanár hölgy jelent meg és rögtön átvette a vezető szerepet. Először csak trallaláztatott minket, majd jöttek a dalok. Sajnos sör épp nem volt a közelben, de ehhez képest egész hamar belejöttünk és megtaláltuk a személyiségünkhöz leginkább passzoló részvételi arányt. Úgy tudnám összefoglalni, hogy érdekes élmény volt szülinapon részt venni ilyen eseményen kb. 20 év után.

András, Eszti és Laci (Andrásék projektjétől) igencsak kitettek magukért, egyrészt egy korrekt kis helyi borral ajándékoztak meg, valamint mintha csak megérezték volna előre, hogy szerény magyar csapatunk jelenléte miatt érdeklődés mutatkozik majd a magyar népdalok iránt is, előkapták az alkalomra kinyomtatott Halász Judit: Boldog Születésnapot című számának szövegét és hárman részemre és mindannyiunk nagy örömére elénekelték. Ekkor már női bugyik nem maradtak szárazon.


Időközben befutott Isten jókívánsága is a pulton lévő naptárra

Itt aztán egy idő után bezárt a bazár és egy közeli helyre mentünk át, amit még nem ismertem, de jó, hogy most már ismerem, mert szerdánként minden ital és étel (kis adagok) $1-ba kerül. Az étlap igen igényes, hosszúkás vastag kartonlap, felsorolja az összes elérhető tétel becsülettel, mellette a jobb oldalon végig $1 szerepel. Legurítottunk pár koktél és dumálgattunk, majd innen is tovább állt tovább morzsolódott csapatunk, ami ekkor már csak Andrásból, Esztiből és a 2 szárnyaim alá tartozó fiatal német lányból állt. A többieknek másnap korán kellett kelni, én viszont mint a csajok főnöke, engedélyeztem némi lazaságot és ezúttal nem ragaszkodtam ahhoz, hogy a napfelkeltét egy templom tövében töltsék el.

A központ egyik emeletes kocsmájánál kötöttünk ki és billiárdoztunk. Német-magyar rangadót nyomtunk le, aminek eredményeként a csajok viszonylag sima játékban lenyomtak minket (2-0). Aztán csatlakozott a kedves khmer pincércsaj is, így a végén tudtunk szépíteni, de igazából nem saját erőből.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagcsavar.blog.hu/api/trackback/id/tr52299334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nel 2010.09.17. 09:18:26

Oooh, Soria Moriaa :-) Mekkora egy hely! Mi is mentünk szerdánként :-)
süti beállítások módosítása