Mi ez?

 2009.12.09. 17:13

Ezen a blogon követheted 1 hónapos délkelet-ázsiai utunkat, meg talán majd továbbiakat is. Alapvetően az otthoniakkal való kapcsolattartásra, az sms-ek kiváltására szánjuk, tehát nem ígérünk semmi olyasmit, hogy itt naponta frissülő videoblogban mondjuk el véleményünket magunkról (© Havas Henrik, Klubrádió). Ha lesz sok idő, internet lehetőség és kedv, akkor van esély leírásokra, fotókra, de ez itt se nem világkörüli út, se nem vagyunk nagy írók, szóval inkább a hazatérés utáni személyes, képnézegetéssel egybekötött élménybeszámolóra helyezzük a hangsúlyt.

Ha rengeteg hasznos információ szorulna belénk közben, vagy utólag amit más utazók hasznosíthatnak, azt megosztjuk.

Internetes próba-jogosítvánnyal rendelkező, nyugdíjas olvasóink figyelmét felhívjuk, hogy lehet nekünk üzenni itt a Szólj hozzá... lehetőséggel élve, de annak tartalmát minden más olvasó is látja. Személyesebb üzeneteket tehát inkább emailben írjatok!

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagcsavar.blog.hu/api/trackback/id/tr631586186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása