Kiegeszitesek az eddigiekhez

 2009.12.14. 11:26

 Csak, hogy kicsit szinesitsem a Boca eddigi leirasait, en is irok par dolgot.

A megerkezes valoban eleg eles valtas volt az otthoni viszonyokhoz kepest. Kijonni a repuloterrol, olyan volt, mintha egy uszodaba leptunk volna. A jo kis meleg azonnal feledtette velem a tenyt, hogy hulla faradt vagyok. Azonnal mindent latni akartam es izgatottan nezelodtem. Ez a lelkesedesem kb 15 perccel a buszrol valo leszallas utan el is illant. Huzta a hatam a taska, meleg volt, az otodik ember jott oda megkerdezni, hogy mit keresunk es hogy majd o segit. Viszonylag hamar talaltunk hotelet. Megneztunk azert meg parat, hogy nehogy nagyon rafaragjunk, de ez teljesen jonak bizonyult. Kicsit egy kolira emlekeztet, es a Fodinak is ez volt az elso megjegyzese, mikor tegnap befutottak. De tiszta es nagyon kedvesek az itt dolgozok.

Ez egyebkent alapvetoen jellemzo az itteniekre. Termeszetesen a tobbseguk el szeretne adni valamit es a kedvesseguk epp ezert nem teljesen onzetlen, de mar olyan is volt, aki csak kivancsisagbol odajott hozzank beszelgetn es mindenfel jo tanaccsal ellatott minket.

A tegnapi napbol mindenkepp ki kell emelnem egy kulon programomat, ami ertheto modon a Bocat nem igazan hozta lazba. Elmentem ugyanis egy kis arckezelesre. Gyakorlatilag az utcara volt kirakva kb 10 agy, amiken szepen el lehetett heverni, hogy az apro kezu kozmetkusok megszepitsenek. Az agyak elott meg szekek is voltak, ahol labmasszazst lehetett kerni. Mar este volt mikor odamentem, es ez utolag eleg jo otletnek bizonyult. Lagyan fujdogalt a szel, mar nem volt olyan meleg, pont jo zene szolt es kozben kb 10 fele pakolast, meg kremet kentek ram, majd mostak le. Minden lepeshez meg arcmasszazs is jart es valahogy tokeletesnek ereztem a helyzetet. Hazafele setalva, mar-mar teljesen elandalodva, hogy milyen tokeletes ez az este, atspurizott elottem az uton 2 patkany.

Ezutan mar a Bocat is sikerult meggyoznom, hogy menjunk el massziroztatni, hisz nagyjabol 2 perc setara 2 kis szalon is van az utcaban. Termeszetesen az is szuper volt. Lab, nyak es vall-masszazst kertunk, ami osszessegeben tobb, mint egy ora volt es nagyreszt labmasszazst jelentett. Az a no, aki engem masszirozott, tobbszor is elamult, hogy mennyire merevek az izmaim, es a Bocat masszirozo masik no is elismeroen megtapogatott. De legalabb lattak, hogy tenyleg szuksegem volt a kezelesre.

Mindezek utan persze sejthetitek, hogy nehez nem kogazdag nyugati turistanak erezni magamat. Nem tul gyakori elmeny ez szamomra.

Ma az utcan egy pasi lecsapott rank, hogy kik vagyunk, mik vagyunk, meddig maradunk, honnan jottunk, stb. Pikk-pakk beszervezett nekunk egy tuk-tukost, es felirogatott 4 latvanyossagot, hogy oda vigyen el minket. Meg az arat is lealkudta nekunk. Boca kicsit szkeptikus volt de vegul meggyoztem, hisz nagyjabol 30 ft forgott kockan. A tuk-tuk szerintem nagyon vicces kis jargany. A 4 felirt templombol vegul 3-ba jutottunk el, sajnos 2 zarva volt, mert epp valamliyen ceremonia folyt. Igy is volt mit nezni, setalgattunk a kertben. Az elso helyen, a nagy buddhanal, termeszetesen 2 fogatlan neni egybol ram sozott egy kis kalitkat 5 pici madarral, hogy engedjem szabadon a szobor elott es akkor szerencses leszek. Raereztek, hogy kire kell lecsapni, mert nana, hogy kiengedtem a  pici madarakat. Gyanitom, hogy este szepen ugyen ez a ket fogatlan neni befogja oket. De sebaj.

A tuk-tukosnak vegul nem is kellett fizetnunk. Kiderult, hogy valami akcio kereteben, ha ravesz minket, hogy bizonyos boltokba bemenjunk, o valami kupont kap. Igy kenytelenek voltunk 2 ekszerboltot es egy indiai szabot felkeresni. Csak 5 percet kellett nezelodnunk es ez a pasinak megerte. Bar eleg furan hangzik. Termeszetesen nem vettunk 3 millio ft ertekben gyement gyurut.

Most befutottak Szalmaek is, igy kavezunk veluk egyet a sarki kavezoban.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagcsavar.blog.hu/api/trackback/id/tr431597012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shegiz 2009.12.14. 15:05:12

Szerintem azokat a madarakat befogni sem kell, mert estére szépen visszarepülnek a kalitkába, mint a galambok.

Boca 2009.12.16. 06:12:28

A 2 ekszerbolt meg elment latvanynak, de a vegen amikor a ferfi oltonyos elott alltunk meg, mar eleve arrol nem volt szo, aztan ereztem h ez kinos lesz, ezert gondoltam megkapta a 20 petakot a tuktukos amiert megdolgozott, nekem ennyit meger h ne kelljen bemenni az oltonyoshoz.
Az indiai figurak a boltban eleg hamar levagtak h semmilyen komoly szandekunk nincs es kisebb kenyszer kovetkezteben vagyunk ott, ezert finoman utaltak ra h ha csak ugymond a boltot szeretnenk megnezni, azt megtehetjuk kivulrol is.
süti beállítások módosítása