Az eve vege Sihanoukville-ben

 2009.12.31. 06:58

Par napos hallgatasunk oka csupan az, hogy igencsak belejottunk ebbe a tengerparti, nyaralos eletformaba, aminek teljes egeszeben at is adtuk magunkat. Kialakult mar egy napi rutinunk, amit en ugyan kicsit megbolonditottam egy laza gyomorrontassal. Semmi komoly, meg mar vege is. Kicsit gyenge voltam es leszukult azon etelek kore, amit szivesen fogyasztottam. Nagyjabol leves es gyumolcs kepezte az etrendemet. Bevetettem a palinka gyogyito erejet, amit a gyomorrontas elmultaval is lelkesen alkalmazok reggelente:) Biztos,ami biztos.

Mielott lemegyunk a partra a Na Na etteremben elfogyasztjuk a nap elso finomsagait. Itt is az egesz csalad surog-forog, es gondolom senkit nem lepunk meg a hirrel, hogy szimpatikus csapat. Az apuka, az eddig latott pasiktol elteroen eleg magas, es mindig kuncog, amikor meglat minket. A szomszedban is van egy etterem, ahonnan gyakran atjon egy kislany, aki olyan 2 eves lehet. Valoszinuleg o vinne a Kambodzsa legaranyosabb gyereke cimet, ha lenne ilyen.

A parton, ahol a nap nagy reszet toltjuk, talalkoztunk egy magyar nenivel. Egesz pontosan o szurta ki, hogy magyarul beszelunk. 30 eve el Belgiumban es nagy vilagutazok a ferjevel. O az elso magyar, akivel az egesz ut soran talalkoztunk. Ok mar 4 eve jarnak ide, es eddig mi voltunk az elso magyarok, akikkel osszefutott.

Tervezunk egyebkent egy bicajos varos es kornyek felfedezest, de eleddig meg nem sikerult leszakadnunk a tengerrol. Mar felmertuk az egyik hely bringa allomanyat, ami ossz-vissz 2 db-bol all. Viszonylag biztatoak, de azert van riziko faktor egy hosszabb turaban. Az ido most nem is olyan meleg, igy alklamas is lenne a bringazashoz.

A part viszonylag rovid, de szerencsere nem zsufolt. Azt hiszem, 7 etterem van kozvetlenul egymas mellett. Ezeknek van egy terasz szeru fedett resze, plusz meg jopar nyugagy es napernyo is ki van rakva a homokba a terasz ele. Mi altalaban a homokra szoktunk leheveredni, majd a nap vege fele megyunk az egyik etterembe falatozni. Van par arus, aki fel-ala maszkal es vagy gyumolcsot, vagy rakot, vagy kendoket, karkotoket, nyaklancokat arulnak. Ezen kivul vannak csajok, akik masszazst, manikurt, pedikurt, szortelenitest ajanlgatnak. Mi ezeket le szoktuk razni, de azert van, hogy kicsit kuzdeni kell veluk.

A naplementet be szoktuk varni a parton. Sorocske, gyumolcs turmix, madarak korusa es kis nyuszik. Na jo, az nem. De ertitek gondolom.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagcsavar.blog.hu/api/trackback/id/tr991634319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hudejo 2009.12.31. 09:39:54

Drágáim!
Sokszor gondolunk rátok, bár igaz néha káromkodok egyet, hűűűű azannyát de rohadt jó most nektek.
Itt rohadt egy tél van, 4-5 napon át mínusz 20 fok, van, majd a következő 4-5 napban plussz 13-18. Karácsony napján volt egy nagy nyári zápor is, villámokkal meg jégesővel... Most meg áradás van a folyókon...
De legalább kellemes tavaszi napon köszöntjük az új évet! :-)
Nos, kérlek helyettünk is élvezzétek a sok napfényt és a tengert, igyatok a mi egészségünkre is egy pálinkát (mi is ezt tesszük majd a Ti egészségetekre)!

NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

DalMarcell

Banánka 2010.01.01. 08:15:09

Nektek is boldog uj evet Dalmicskova! Nem sokara otthon leszunk es forraltborozunk egyet!

mily 2010.01.03. 11:38:24

ó, aligalvás után épp a próbateremben dolgozom (felügyelek) és sört iszogatok és most pont annyira jó olvasgatni h mi van veletek, hogy csak! nemtom hogy mondják magyarul, úgyhogy inkább így: i am just soo much happy for you!

minden hullámot élvezzetek ki! puszi és részeg(es) ölelés

b
süti beállítások módosítása