Születésnapomra

 2010.09.14. 20:43

16 éves csajok szoktak úgy bloggolni, hogy "Na, ma sem történt semmi érdekes", itt most nem ez a helyzet, de túl sok fontos mégsem esett.

Megkaptam a banktól a pénzfelvevős kártyámat, amivel valszeg semmi mást nem tudok majd csinálni, mint ami a nevéből következik, de még az a meglepetés is érhet, hogy fizethetek vele boltban. Mivel házszámokat nem tartanak nyilván valamilyen okból - rejtély, hogy eddig hogy úszták meg, de lehet, hogy a 21. századot már kibekkelik nélküle - az nem játszik, hogy postán kiküldik. Azért nagyon messzire nem kell érte menni, kb 2 perc bicajjal.
A szokásos csaj fogad, már ismer, nem kell igazolnom magam, veszi is elő a papírokat. Most is aláírok vagy hatot. Kibontja a borítékot, amiben a PIN kódom van. Ezen kicsit meglepődök, úgy tudom azt az ügyfél szokta otthon, teljes magányban. Rámutat, hogy ez a PIN kódom, amit majd az első ATM használatkor meg kell változtatnom. Na jó, ez utóbbi követelménnyel némileg menti a helyzetet. Teljes értékű ügyféllé váltam.

Esténként enni erre az olcsó kifőzde sorra szoktam menni egyedül, de van amikor a társasággal is. Itt vagy 5 család verseng a vásárlók kegyeiért néha zavaró képi- és hanghatásokkal. Közülük a legkedvesebb a középső társaság, fiatal apa pincérkedik, anya hátul főz, tinédzser-forma lány a marketinges. 2 alkalom után már kedvesen integetnek, amikor arra járok és hasonló hálával búcsúztatnak. Amikor nem hozzájuk megyek, hanem egy mellette lévőbe, önironikusan sajnálkoznak, de kitartóan mosolyognak, mint akik értik a szándékaimat, hogy próbáljunk ki mást, adjunk esélyt a többieknek is, de ott van a szemükben az elvárás, hogy holnap azért csak menjek hozzájuk. Amúgy minőségben nem nagyon látok különbséget a kajában és az árak is tökéletesen egyezőnek tűnnek, így a döntés a humán-faktoron múlik. Sajnos csak 5 felé szoktak kinyitni, így az ebédet nem náluk költöm el, de olyan már volt, hogy 4kor odaálltam és a kedvemért felállították a sátrat és belefogtak a műszakba.

Holnap (azaz inkább ma) este nagy karaokés buli lesz az önkéntes társaságban (nem nekem szervezték). Már a megismerkedésünk napján a vezető csajszi invitált, hogy szoktak ilyet tartani szerdánként és jöjjek csak, a mély hangom jól fog jönni... Hát, mondtam, hogy nagyon sok sört kéne ahhoz invesztálni, hogy ez bekövetkezzen, de azért elnézek.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagcsavar.blog.hu/api/trackback/id/tr152296628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.09.14. 22:01:22

ja, tenyleg, amugy boldog szuletesnapot holnapra :)

shegiz 2010.09.15. 10:00:47

Boca, mit is irhatnék pont neked ezen a jeles napon, mint hogy a Jó Isten tartson meg téged jó sokáig! :)

Boca 2010.09.15. 11:40:41

Köszönöm! A magam részéről hálát adok az evolúciónak, hogy ezt megérhettem.

straw 2010.09.15. 17:03:38

Azert igyal szepen es nem baj ha egy kicsit enekelsz.
Mennyi a sor mostanaban?

Boldog Szulinapot!

Banánka 2010.09.15. 18:13:28

Valóban nem olyan programnak tűnik, mint amit magadtól választanál, de a társaság miatt néha lehet engedni az elveinkből:)
Ez az a kifőzdesor, ahol a nagyon kedves lány van? (Tudom, h ezzel nem nagyon szűkítettem a kört:))

Boca 2010.09.16. 07:45:09

Kösz mindenkinek, boldogra sikerült.

@straw: sör árak kb a tavalyiak, 1-2 között mozog a doboz-kiskorsó-üveg.

@Banánka: Az a kifődze sor ahol a kedves lányka van, de nem a tavalyi, hanem annak egy fiatalabb változata.
süti beállítások módosítása