Thaifoldet eres

 2009.12.13. 09:00

Leszalltunk Bangkokban egy unalmas repules utan. Nekem vegig volt egy alap fejfajasom az alacsonyan tartott legnyomas miatt amit allitolag azert alkalmaznak h kevesbe stresszeljek az embert. Engem kifejezetten stresszelt az allapotom. 2x volt kimutathato mennyisegben kaja, ez eppen eleg volt arra h az ehhalalt elkeruljuk. Az amszterdami jaraton 1db nyavalyas szendvicset adtak reggeli gyanant, valszeg ott sikerult megalapozni a folyamatos ehseget amit az emlitett 2 kaja tenyleg csak atmenetileg tudott ellensulyozni. Az Amszterdam-Bangkok ut 11 oras volt, sajnos aludni nem nagyon sikerult. Azert ahhoz kepest kibirhato volt.

A repteren konnyen atjutottunk az ellenorzeseken. Jol jott h vegul sikerult meg otthon vizumot szerezni, mert abban az allapotban nem lett volna jo tovabbi sorokat vegigallni.

Korrekt busz hoz be a varosba, ki van tablazva szepen minden. Itt mar biztosan veri a magyar lehetosegeket.

A repter es a belvaros kozt szeles utak vezetnek be, kifejezetten Floridara hasonlit. Beljebb mar persze megjelennek az azsiai vonasok. A Khao San uton tesznek ki, ez lenyegeben a hatizsakos turistak kedvenc celpontja sok hotellel, bolttal, etteremmel. A szallasunk a kozelben van egy csendesebb reszen, bar epp az ejjel neheztuzersegu petardakat robbantottak, meg a macskak kisebb megszakitassal vegig itt kamatyoltak az ablakunk alatt.

Az idoatallas nem megy konnyen mert pont reggelre erkeztunk, tehat kihagytunk egybol egy ejszakat. Sok dolgunk nincs, maszkaltunk kicsit a kornyeken es sokat pihenunk. Most kezdtunk helyrejonni.

Fodiekat ma estere varjuk. Remeljuk ok hamarabb atallnak, mert holnap mar indulunk Kambodzsa fele h 15. estere biztosan odaerjunk meg egy hatarmenti szarakodast, ottragadast is belszamolva.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagcsavar.blog.hu/api/trackback/id/tr911593660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

shegiz 2009.12.14. 10:35:31

Remek, örülök, hogy minden simán ment.
Ne hagy fel az írással, hadd tudjuk mi van veletek!
süti beállítások módosítása