Season 2

 2010.08.20. 23:47

Élménydús decemberi utazásunk sikerén felbuzdulva a producerek úgy döntöttek, hogy egy 2. évadot is megfinanszíroznak és leforgatják I. Bocavarman uralkodásának kezdeteit az angkori birodalom élén. Az Angkor Alapítvány támogatásával.
26-án érkezem, bevetem magam egy vendégházba, aztán másnap talán már képes leszek lábra állni és megtalálni a legfontosabbakat, mint ház, amiben lakom majd hosszú távon, telefon, internet és persze bicikli.
Találkoznom is kell egy csomó pofával, akik helyiek vagy kint ragadt külföldiek és valamilyen módon az alapítvány tevékenységét, meg az enyémet segítik majd. Azt hiszem a legkevesebb, hogy ezzel elmegy majd egy hét, aztán már érkezik is az önkéntesek első csapata akiknek kell majd mondani olyasmit, hogy bakfitty és együtt megbeszélni, mivel is fogunk foglalkozni a tanévben. (Akiknek fogalmuk sincs mi ez, most értük sem írom le, annál is inkább mert még képlékeny és majd közben úgyis kiderül, miről van szó.)

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagcsavar.blog.hu/api/trackback/id/tr162236246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása