Phnom Penh

 2009.12.24. 15:25

Vegul nem mentunk a kis faluba a gyerekekkel angolul beszelni, szoval a szerveink megvannak. Ma reggel Anna ment volna fozes gyorstalpalora a szemkozti kifozdebe, de az is elmaradt, ezert hirtelen otlettol vezerelve inkabb az aznapi gyors elutazas mellett dontottunk, mert kozben meg egesz jokat olvastunk Phnom Penhrol is. Maradhattunk volna meg Battambangban 1 napot lodorogni, de ugy dontottunk ugyanezt Phnom Penhben erdekesebben tehetjuk meg.
Egy lassu busszal jottunk el, estere ertunk ide kb 6 ora alatt.
Nincs valami karacsonyi hangulat, de nem is hianyzik nagyon. (Na jo, Annanak kicsit.)
A gps segitsegevel tudtuk hol vagyunk, ami most a nagyvarosban jol jott, mert a megfelelo helyen tudtunk szolni a sofornek h le akarunk szallni, kulonben kimentunk volna elegge a kulvarosba es onnan dragabb lett volna visszajutni. Igy vegul 2$-ert elvitt egy tuktuk egy szokasos alap hotelhez, bar itt mar 10$-t kertek a szobaert. A fovaros dragabb nyilvan. Megvacsoraztunk es kicsit korbeneztunk, de nem nagy teruleten, de a tobbi sem olcsobb. De ha talalunk valahol olcsobbat, lehet h atkoltozunk, mert 2 napot ugy nez ki, maradunk. Most akkor megyunk pihenni.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagcsavar.blog.hu/api/trackback/id/tr961620788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása