Szilveszter a La Vida Loca-ban

 2010.01.01. 08:10

Mondanom se kell talan, hogy nem volt semmi tervunk, illetve pontosabban csak terv foszlanyaink voltak az estere. Mindketten a tengerpartot szemeltuk ki 2010 koszontesere, de az addig vezeto ut nem volt kidolgozva. Napkozben ismet a parton voltunk es azt azert sikerult kitalalnunk, hogy majd elmegyunk vacsorazni es felmerjuk milyen tortenesek vannak a varosban.

Mire osszeszedelodzkodtunk es kileptunk a szobabol, nagyjabol 10 fele, kiderult, hogy a haziak (a La Vida Loca emberei) mar nagyban sutogetnek es iszogatnak. Minket is invitaltak. Eleve nem nagyon volt ellenervunk, de miutan a menut is vazoltak, a kerdes vegkepp eldolt. Volt kuszkusz, tengeri herkentyus salata (csilei recept), sult hal, krumpli, fokhagymas kenyer es spanyol edessegek.

A csapat eleg nemzetkozi volt. Az alap sved-spanyol fiukhoz jott meg ket finn lany, a fonok fiu anyukaja es ferje, valamint venezuelai baratnoje es annak occse. Meg volt meg par ember, akikrol nem tudtuk meg, hogy honnan valosaik. Mi fokent Fredericoval beszelgettunk, aki argentin. Nagyjabol olyan, mintha egy Almodovar filmbol lepett volna elo. Azt is egy 2 oras show keretben tudna elmeselni, hogy mit evett reggelire. Ejfel elott nem sokkal Miguel, a fonok fiu (illetve csak mi hivjuk igy, mert tok demokratikus a banda, a haverok is segitenek mindenben, pedig nekik elvileg semmi kozuk a panziohoz) nem kis erofeszitesek aran beterelte szeretteit es haverjait egy kisbuszba, hogy elmenjenek a tavolabbi partra. Minket is hivtak, de mi inkabb setalni indultunk kettecsken.

A kozeli parton, ahova lementunk, van egy orosz etterem es bar. Ott volt a nagy buli. Igazabol ez otthoni mercevel nezva azert nem volt annyira nagy, de itt mindenkepp a legnagyobb. Mi csak ket sorert tertunk be. Egy kis uveg pezsgo 30$ volt.

Lattuk, hogy mindenfele tuzijatekkal keszulnek, igy soroskorsokkal a kezunkben, a tengerben alldogalva vartuk a musort. Aztan odebb kellett vonulnunk, mert a szoke copfos orosz csavo faklyaval a kezeben nem tunt olyan profinak. Gyakorlatilag a szerencse es/vagy a joisten iranyitotta  a raketak utjat.

A tuzijatek utan Boca meg megmartozott a tengerben, kicsit uldogeltunk meg, majd hazasetaltunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagcsavar.blog.hu/api/trackback/id/tr291636484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása