Utoljara Bangkokbol

 2010.01.11. 06:07

Most pakoltuk be utoljara a taskainkat. Legkozelebb mar csak otthon pakolunk ki, nem egy ujabb vendeghazban vagy hotelben. Fodiekat tegnap kisertuk ki a repteri buszukhoz. Nem voltak tul vidamak, hogy haza kell menniuk. Minket meg ma majd a Szalmaek kisernek ki. Ok meg majd egymast.

Az elmult napokban foleg maszkaltunk, vasarolgattunk, megneztuk a kiralyi palotat, kiprobaltuk a hajozast, meg Boca nagy almat, a sky train-t is. Ott egyebkent megtortent az, amire nagyjabol 1:50 milliard eselyunk volt: ahol leszalltunk az egyik megallonal, pont a Fodiek alldogaltak arra varva, hogy felszalljanak. Igy futottunk ossze ismet azutan, hogy Siem Reap-ban elvaltak utjaink.

Kicsit fura erzes, hogy veget ert ez az egy honap. Az utolso 11 orankat meg megprobaljuk kihasznalni minel kellemesebb tevekenysegekkel. Talan meg beterunk egy bucsu masszazsra, meg persze valami finom vacsorara.

A bejegyzés trackback címe:

https://vilagcsavar.blog.hu/api/trackback/id/tr941662867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása